fbpx

Rust in je hoofd - a peaceful mind in 21 dagen met live geleide meditaties

start 1 mei 2024 - je kan de eerste 5 dagen GRATIS proberen.  De lessen zijn live online via zoom.
De snelste manier om daadwerkelijke rust, ontspanning en zelfvertrouwen te ervaren.

Voel je je gestrest, vermoeid en overweldigd? Onze 21-daagse ochtendmeditatie kan je helpen rust en ontspanning te vinden. Schrijf je nu in.

Wist je dat wanneer je op de automatische piloot leeft, je niet volledig aanwezig bent in het moment en je niet bewust bent van je gedachten, emoties en acties? Hieronder een paar voorbeelden van wat er kan gebeuren als je op de automatische piloot leeft:  
 • Je kan je ontevreden en onvoldaan voelen.
 • Drukte in je hoofd (stress), burnout, angst en depressie kunnen vaker voorkomen.
 • Het leven lijkt voorbij te gaan zonder dat je het in de gaten hebt.
 • Beslissingen nemen kan lastig zijn of je kunt slechte beslissingen nemen.
 • Moeilijk om jezelf, je behoeften, grenzen en waarden te begrijpen.
  Je herkent het vast wel. Wist je dat je door dagelijks te mediteren dit kan oplossen? Zodat je weer meer energie het om leuke dingen te doen met je partner.

Doe de eerste 5 dagen Gratis mee!

Dagelijks geleide meditaties voor 21 dagen heeft een aantal positieve resultaten voor jou, zoals:
 1. Heel veel minder stress - minder druk hoofd - je staat niet meteen of continue "aan".
 2. Dagelijkse meditatie helpt je bij het verbeteren van je focus en concentratie. En minder gevoelig te zijn voor afleiding
 3. Deze 21 dagen meditatie verhoogt je zelfbewustzijn je ervaart een innerlijke rust alsof er een last van je schouders valt.
 4. Je kan beter slapen.
 5. Een groter gevoel van voldoening en zin in het leven, je hebt weer energie om te spelen met je kinderen.
 6. Betere relatie met je partner en vrienden omdat je jezelf beter begrijpt.

Je kracht is, op een eenvoudige manier, cursisten laten verbinden met innerlijke stilte. Ik vind je begeleiding ontspannen en warm. De groepsenergie en daarnaast vaste dagelijkse structuur zijn ondersteunend. Altijd een mooi begin van de dag! Wat ik van jouw cursussen meeneem is dat ik dagelijks zelf mediteer. Namasté!

Indra BoseIndra BoseOrganisator Yoga Festival

Hoe zou je het vinden om snel rust in je hoofd te ervaren en midden in het leven te staan?

Vanaf woensdag 1 mei 2024 geef ik een cursus met live geleide meditaties waardoor je direct meer innerlijke rust en ontspanning kan ervaren. Betere concentratie en focus. Deze cursus is in de ochtend mbv zoom voordat je naar je werk gaat. Zodat je de positieve effecten van de cursus direct ervaart in je dagelijks leven en je dag begint ontspannen. Je kan de live cursus gewoon vanuit je huiskamer meedoen. In de eerste week leer je de basis, in de 2de week de integratie met je dagelijks leven en de 3de week raken we non-duale meditatie aan. Na de eerste 21 dagen kan je kijken of het fundament verder wil verstevigen door nog een maand mee te doen. Elke maand krijg je nieuwe op jou afgestemde aanwijzingen zodat je elke maand kan groeien. Daarom is de prijs van deze 21 dagen ook zo laag. Ik gun het je om snel en effectief te groeien en om daadwerkelijk stappen te maken. Tijdens de 21 dagen heb je altijd minimaal 1 keer (soms vaker) een persoonlijk gesprek over de voortgang van je meditatie en de obstakels daarin. En op basis daarvan geef ik je unieke aanwijzing zodat jij je meditatie kan verdiepen en jij kan groeien. En je mag me ook nog appen als je iets wil delen.

Een jaar geleden startte ik met de dagelijkse online meditaties van Dhyan. En inmiddels een niet meer weg te denken patroon in mijn leven. Dhyan begeleidt me met zachte, maar zelfverzekerde hand op het pad van meditatie. Steeds een laagje erbij, meebewegend op mijn tempo. Maar toch als onderdeel van een groep, zo voelt het wel.  Het dagelijks mediteren heeft een enorme impact op mijn leven. Het maakt me rustig, begripvol naar mezelf en anderen en maakt beslissingen nemen opeens vanzelfsprekend. Vanuit gevoel en weten! Ik geniet met volle teugen van iedere dag. Dhyan is een fijne gids, die goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt. Hij put uit een rijk meditatie verleden. Hoewel ik al 10 jaar ervaring heb met meditatie, heeft het nog nooit zo'n (positieve) impact op me gehad.

Janet van ZoestJanet van Zoest

Stok achter de deur - dagelijks meditatie geeft resultaat

  Ik mediteer nu 20 jaar en ik weet dat je meeste uit je meditatie haalt als je dagelijks mediteert. En 1x per week mediteren levert bijna niets op.   Wil jij meer rust en ontspanning ervaren?   Toen ik 20 jaar geleden begon met mediteren was ik eigenlijk altijd zenuwachtig en gespannen en met dagelijkse meditatie is dat compleet verdwenen.   

Door dagelijks

te mediteren viel die spanning en zenuwachtigheid weg en kwam niet terug.   Ik heb veel mensen geholpen zoals jij om te ontspannen.    Wil jij ook je spanningen en vermoeidheid los laten? Wil je echt in hier en nu zijn? En werkelijk gewaar zijn? Wil je kinderen zien opgroeien? Als je continue afgeleid bent dan zie je ze niet opgroeien.   Deze cursus geeft je weer energie om met je kinderen te spelen en verbinding met ze te maken.   Door dagelijks te mediteren gaat je werk, je familie en je leven meer in een flow.   Kinderen en partners weten en voelen heel goed wanneer je in je hoofd zit. Wanneer je afwezig bent.   Wil jij weer aanwezig zijn voor je kids en partner en echt weer connectie maken?    Ik geef een maandelijkse 21 dagen meditatiecursus in de ochtend zo dat jij rust en ontspanning kan ervaren door de dag heen.   Zo dat jij een verschil kan maken voor je vrienden, je familie en voor jezelf.  

Ik had het geluk Dhyan op mijn pad te vinden. Ik mediteer al vele jaren, maar alle dingen die er tegenwoordig in de wereld gebeuren, maakten het voor mij moeilijk om de gemoedsrust te vinden om terug te gaan naar mijn meditatieroutine. Ik heb slechts vier lessen gevolgd (online en in Karunika-Amsterdam) bij Dhyan en ik ben erg dankbaar om te zeggen dat ik de rust heb teruggevonden die ik nodig had om terug te gaan naar mijn meditatiepad. Dhyan is een geweldige leraar en zijn lessen zijn altijd een prachtige ervaring die ik ten zeerste aanbeveel?

Karen Muñoz CárdenasKaren Muñoz Cárdenas

Wil je echt resultaat hebben? Kies dan voor live geleide meditaties

99 % van de mensen die zelf beginnen met meditatie solo of via een app, stoppen na een paar dagen omdat ze te moeilijk vinden. Omdat ze geen resultaat krijgen. Het lukte niet, je hoofd is te druk. Je wordt onrustig. Herken je dat?  Ik heb tientallen deelnemers jong (jongste was 11 jaar)  en oud geholpen om te ervaren wat meditatie werkelijk is en hoe het je kan helpen.   Tijdens deze 21 dagen leer je om midden in het leven te staan. Om volledig vrij te zijn en te genieten van het leven vanuit ontspanning.   En deze meditaties zijn via zoom met persoonlijke ondersteuning juist op de momenten als je weerstand tegenkomt. Ik kan je helpen om die weerstand te overwinnen.

Deze meditatiecursus is uniek omdat:

 • Je  persoonlijke begeleiding krijgt bij het beoefenen van meditatie
 • Na de les kan je vragen stellen via zoom / via whatsapp of via messenger in facebook. En mocht het nodig zijn dan kunnen we ook face-timen
 • Het is een dagelijkse live meditatie geleide meditatie. Waarbij je aanwijzingen krijgt in het moment. Zodat je steeds dieper kan gaan in je meditatie
 • Je krijgt juist ook begeleiding als je tegen obstakels loopt tijdens de meditatie. Zodat je voorbij de obstakels kan gaan. 
 • Dagelijkse live geleide meditatie, een stok achter de deur om te mediteren.
 • Minimaal 1x een live gesprek over de voortgang van je meditatie en welke obstakels je tegenkomt. Op basis daarvan krijg je unieke afgestemde aanwijzingen voor de beoefening van je meditatie en op deze manier kan je snele en effectief groeien.

Dhyan heeft veel ervaring en deskundigheid om je het mediteren te leren. Met geduld en een prettige stem begeleidt hij je daarin. Heel prettig is het dat hij steeds weer nieuwe dingen je laat ervaren en uit proberen. Zo is elke dag weer een nieuwe ervaring. Fijn is het ook dat hij altijd de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader om bij hem de 3-weekse online meditatie te volgen.

Eshter KooimanEshter KooimanGroepsleerkracht

Praktisch

Start woensdag 1 mei 2024 

 

Van maandag tm vrijdag geef ik elke dag 3 ochtendsessies, en je bent vrij om te kiezen welke tijd je wilt bijwonen. Dus bv op maandag van 6:30 - 6:55 en de rest van de week van 8:15 - 8:45 Amsterdam tijd.

 

sessie 1: Maandag - vrijdag 6.30 - 6.55

of

sessie 2:Maandag - vrijdag 7.00 - 8.00 (halverwege doen we een paar staande oefeningen)

of 

sessie 3:Maandag - vrijdag 8.15 -  8.45

 

Op zaterdag en zondag geef ik 1 ochtendsessie

 

Meditatie van 8.00 - 9.00 AM met staande oefeningen.

 

 

De cursus is live-streamed via ZOOM

Een paar dagen voor het begin van de cursus krijg je nogmaals de zoomlink en een herinnering.

EN je kan ook wel eens een ochtend of een weekend missen.

Voor beginners en gevorderden. De camera mag aan of uit. Er zijn geen opnamens, omdat de kracht van deze cursus zit in het dagelijks doen in de ochtend. 

 

Je kan de eerste 5 dagen Gratis meedoen om uit te proberen, als je langer dan 4 dagen wilt meedoen dan zijn de kosten 89 euro.

 

Wil je eerst persoonlijk contact hebben voordat je het boekt? Je kan mij bereiken via whatsapp (via de button rechtsonder) of via de mail dhyan@stilteweekend.com

   

One of the most gentle and authentic teachers out there! Dhyan is the real deal. His classes are some of the only ones I’ve found where I can truly let go. He guides you in experiencing full body and mind relaxation with absolute ease.

Yanna SeegerenYanna SeegerenOwner Karunika Spiritual Center

"Voor het eerst sinds ik thuis ben met burn-out (bijna 2 jaar) geleden; slaap ik goed en verminderen de spanningen en ontstekingen in mijn lijf. Het is vooral waardevol om geleidelijk meer stilte en rust te vinden in mijn gedachten doorheen de dag. De begeleiding van Dhyan Meinoud is vanuit aanmoedigende vriendelijke aanwezigheid en met ruimte voor vragen nadien."

JoJoBelgië

Dhyan Meinoud

Ik ben Dhyan Meinoud en ik heb meer dan 20 jaar ervaring in meditatie. Ik heb de afgelopen jaren meditatie beoefent en doorleeft in vele (solo) stilte-retraites van kort tot 60 dagen.   De afgelopen 20 jaar heb ik meesters bezocht in meditatie in India, Sri Lanka, Nepal, Roemenië, Thailand en Mexico. Ik heb tientallen jaren lessen gehad in Vipassana meditatie, Kriya, Laya, Self-Inquiry en mijn huidige beoefening in Dzogchen.    Daarnaast heb ik workshops gedaan in schaduwwerk in Nederland en in de Verenigde Staten.

Geweldige meditatie sessies waar ingespeeld wordt op de actualiteit en behoeften van alle deelnemers. Dhyan is daarnaast een prachtig mooi mens.

Domien de VriesDomien de VriesInterim Manager

Heel fijn om 21 dagen online mee te doen met de meditatie van Dhyan. Is er veel ruimte voor stilte en tegelijk weet Dhyan de aandacht op een prettige manier terug te brengen. Het hielp mij om dichter bij mijzelf te zijn in deze periode. Marjan

MarjanMarjan
 • 5 dagen gratis uitproberen van 1 mei tm 5 mei 2024
 • 21 dagen  - 89 Euro van woensdag 1 mei tm  23 mei 2024 (paar dagen extra ivm hemelvaart)
 • Live via zoom, met realtime aanwijzingen om je zo goed mogelijk te helpen.  
 • Je kan live vragen stellen over je meditatie aan de leraar Dhyan Meinoud

Wil je met meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen in het leven staan?

Maandelijkse meditatiecursus waarbij je leert om vanuit rust en ontspanning je leven vormgeeft. Start vanaf woensdag 1 mei 2024.  Ervaar wat meditatie voor je kan betekenen.   
Deze 21 dagen meditatie - Rust in je hoofd zijn maandelijks. Volgende start data:  
 • Mei 2024 wordt nog bekent gemaakt
Wil je op de hoogte geworden van mijn volgende meditaties en retraites. Klik dan hier
Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar: dhyan@stilteweekend.com of stuur mij een bericht met de WhatsApp in de rechter benedenhoek.   Hieronder staan de veelgestelde vragen:    

Veel gestelde vragen

Vraag je je af hoe het werkt

Zie onze veel gestelde vragen voor antwoorden.

Waarom elke ochtend?Door het in de ochtend te doen ga je het nut ervaren door de dag heen. Je herkent sneller wanneer je vast zit in gedachten en dan heb je een keuze om het los te laten. Voor meer rust in je hoofd.

Moet ik een tijd kiezen?Geef van te voren even door waar normaal je voorkeur bij ligt. Het belangrijkste is dat je elke dag oefent. Dus als je dag niet kan van 7.00 tot 8.00 maar je kan wel om 6.30 dan is prima! Of je wil even uitslapen dan kan je ook komen van 8.15 - 8.45

Wat is het verschil tussen de les van 6.30 - 6.55 AM en die van 7.00 - 8.00 AM Amsterdam tijd?De meditatie van 6.30 - 6.55 is voor vroege vogels. Die niet kunnen van 7.00 - 8.00 en tocht de kracht willen ervaren van dagelijks meditatie.  De meditatie van 7.00 - 8.00 gaat dieper en we doen een paar staande oefeningen en ademhalingsoefeningen ter ondersteuning van de meditatie een rustig hoofd.

Moet ik tijdens de 1 uur meditatie de hele tijd zitten?Tijdens de meditatie van 7.00 tot 8.00 door de week en in het weekend doen we een aantal staande houdingen om de benen te strekken. 

Ik kan niet in het weekend, kan ik dan toch meedoen?Jazeker dan kan je ook meedoen.

Hoe laat is de meditatie in het weekend?De meditatie is op zaterdag en zondag van 8.00 - 9.00 Amsterdam tijd. Tijdens dit uur doen we ook een paar staande houdingen om de benen te strekken

Moet ik op een kussen zitten?Je mag op een stoel, bank of op een kussen zitten. Wel in een zittende houding. Als je ligt dan is de kans groot dat je slaap valt.

Ik kan alleen in het weekend en niet door de week. Kan ik dan meedoen?Neem eerst even contact op met mij dhyan@stilteweekend.com Het is afhankelijk wat je achtergrond is met meditatie.

Zijn er opnamens van de sessies?Nee er zijn geen opnames van de sessies. De kracht van deze cursus is door dagelijks te doen rust in je hoofd te ervaren. 

Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 10 of 14 dagen mee te doen?Wil je bijvoorbeeld 10 of 14 dagen meedoen. Dan kan dat in overleg. Stuur mij een berichtje via dhyan@stilteweekend.com of via whatsapp rechtsonder op de website.

Waarom 21 dagen?21 dagen helpt je om daadwerkelijk rust in je hoofd te ervaren. Wat is het je waard om continue rust in je hoofd te ervaren? In augustus is het i.v.m. vakantie 14 dagen.

Zijn er ook stilte dagen of meditatie weekenden?Ik geef maandelijkse middag retraites met yoga Nidra, meditatie en Ademoefeningen. App mij of stuur mij een berichtje voor de data. Op 9 mei geef ik een stilteweekend in samen werking met Gwenda van de Steene.

Copyright © stilteweekend.com Privacy beleid
WhatsApp WhatsApp us